Používaním stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zlepšiť služby a pohodlie pri nakupovaní.

Informácia o spracúvaní osobných údajov
Pre informačný systém: IS eshop



Informácia o spracúvaní osobných údajov dotknutých osôb podľa §19 a §20 Zákona č.18/2018Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“) a čl. 13 a 14 Nariadenia Európskeho parlamentu a rady (EU) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „nariadenie“)

Cieľom tejto informácie je poskytnúť Vám informácie o tom, aké osobné údaje spracúvame, ako s nimi zaobchádzame, na aké účely ich používame, komu ich môžeme poskytnúť, kde môžete získať informácie o Vašich osobných údajoch a uplatniť Vaše práva pri spracúvaní osobných údajov.

Identifikačné a kontaktné údaje:

Prevádzkovateľom spracúvajúcim Vaše osobné údaje je RENT TECHNOLOGY, s. r. o.
Žiar 500, 032 05.
IČO: 44991274
DIČ: 2022904598
IČ DPH: SK2022904598

Kontaktné údaje zodpovednej osoby pre dohľad nad spracúvaním osobných údajov:

Eva Krasničanová, eva.krasnicanova@gamil.com

1. Účel spracúvania osobných údajov a právny základ spracúvania

Účelom spracúvania osobných údajov je: predaj tovaru kupujúcim, vyhotovenie faktúry a odoslanie tovaru

Osobné údaje sa spracúvajú na základe: predzmluvného a zmluvného vzťahu podľa §13 ods. 1 písm. b) Zákona, čl. 6 ods. 1 písm. b) Nariadenia a ďalších zákonov, najmä:

Zákon č. 513/1991 Zb. obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len obchodný zákonník),

Zákon č. 40/1964 Zb. občiansky zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len občiansky zákonník),

Zákon č.22/2004 Z.z. o elektronickom obchode,

Zákon č.250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa v znení neskorších predpisov (ďalej len zákon o ochrane spotrebiteľa),

Zákon č.108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v znení neskorších predpisov.

Oprávnené záujmy prevádzkovateľa, alebo tretej strany

Spracúvanie osobných údajov za účelom oprávnených záujmov prevádzkovateľa, alebo tretej strany sa nevykonáva.

2. Identifikácia spracúvaných osobných údajov dotknutých osôb

Dotknuté osoby, o ktorých sa osobné údaje spracúvajú sú: zákazníci / kupujúci Rozsah spracúvaných osobných údajov: titul, meno, priezvisko, adresa na doručenie, telefónne číslo, e-mailová adresa, bankové spojenie.

3. Identifikácia príjemcov, kategórie príjemcov

Prevádzkovateľ môže poskytnúť osobné údaje oprávneným subjektom ako sú inštitúcie a organizácie, ktorým spracúvanie povoľuje osobitný právny predpis, alebo zmluvným partnerom (najmä sprostredkovateľom), ktorí sa zmluvne zaviazali prijať primerané záruky zachovania ochrany spracúvaných osobných údajov, nasledovne:



Doručovateľské spoločnosti, prepravcovia§13 ods. 1 písm. b) zákona č. 18/2018 Z. z.
o ochrane osobných údajov a o zmene
a doplnení niektorých zákonov
Iný oprávnený subjektvšeobecne záväzný právny predpis v podľa §
13 ods. 1 písm. c) zákona č. 18/2018 Z. z.
o ochrane osobných údajov a o zmene
a doplnení niektorých zákonov
Zmluvný partner (na základe zmluvy)§ 34 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane
osobných údajov a o zmene a doplnení
niektorých zákonov



So súhlasom dotknutej osoby, alebo na jeho/jej príkaz môžu byť osobné údaje poskytnuté ďalším príjemcom.

4. Prenos osobných údajov do tretej krajiny / medzinárodnej organizácii

Prenos do tretích krajín, alebo medzinárodných organizácií sa nevykonáva.

5. Identifikácia zdroja, z ktorého boli osobné údaje získané

Priamo od dotknutej osoby (cez web stránku eshopu, emailom, telefonicky)

6. Doba uchovávania osobných údajov

Prevádzkovateľ spracúva osobné údaje po dobu nevyhnutnú na splnenie účelu,
najviac však po dobu 10 rokov.

7. Profilovanie

Prevádzkovateľ nespracúva osobné údaje profilovaním, ani obdobným spôsobom založenom na automatizovanom individuálnom rozhodovaní.

8. Práva dotknutej osoby

Dotknutá osoba má právo požadovať od prevádzkovateľa prístup k osobným údajom, ktoré sú o nej spracúvané, právo na opravu osobných údajov, právo na vymazanie, alebo obmedzenie spracúvania osobných údajov, právo namietať voči spracúvaniu osobných údajov, právo na neúčinnosť automatizovaného individuálneho rozhodovania vrátane profilovania, právo na prenosnosť osobných údajov, ako aj právo podať návrh na začatie konania dozornému orgánu. V prípade ak prevádzkovateľ spracúva osobné údaje na základe súhlasu dotknutej osoby, dotknutá osoba má právo kedykoľvek svoj súhlas so spracúvaním osobných údajov odvolať. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Dotknutá osoba môže uplatniť svoje práva zaslaním emailu na adresu: biotopka@biotopka.sk, alebo písomne na adresu prevádzkovateľa.

9. Povinnosť poskytnutia osobných údajov

Poskytnutie osobných údajov je zákonnou požiadavkou /zmluvnou požiadavkou, resp. požiadavkou ktorá je potrebná na uzavretie zmluvy. Dotknutá osoba má povinnosť poskytnúť osobné údaje, v prípade ich neposkytnutia prevádzkovateľ nezaručí dotknutej osobe vybavenie a doručenie objednávky.


What client say?

Tomáš Kučka

l.janovec26@gmail.com

Obchodík so zdravou výživou, ktorý rastie neuveriteľným tempom :) služby, sortiment a samozrejme celý skvelý tím z BioTopky. Ja osobne mám veľmi rád progresívne firmy, ktoré nezaspali dobu a VY do tejto kategórie určite spadáte. Držím palce aj keď viem, že to nepotrebujete a teším sa, že vždy keď prídeme do LM máme tam miesto, kde sa vždy veľmi radi vraciame.

Katarína Krasničanová

lenka.krasnicanova@gmail.com

Výborné !!! Ochutnala som skvelý nápoj s banánom, jahodami, pomarančom a mätou a bola som naozaj milo prekvapená, plnou, sýtou chuťou a veľmi príjemnou hladkosťou nápoja. Odporúčam všetkým, ktorí si vážia svoje peniažky, zdravie a krásu nakoľko naozaj dostanete to čo očakávate.

Michaela Hladká

lenka.krasnicanova@gmail.com

Najlepší personál, milý, ochotný poradiť pomôcť a pripraviť Fresh s radosťou a úsmevom na tvári. ♥

Juraj Medvec

lenka.krasnicanova@gmail.com

Široký sortiment (človek tam dokáže nájsť všetko čo potrebuje) a hlavne príjemná obsluha ;)

Bethany Kelly

bethanykelly@gmail.com

Amazing! The shop is very nice and well decorated, they have so much to choose from, and the juices Lena made us were SO GOOD! I would definitely recommend this place to anyone visiting Liptovský Mikuláš!!