Potrebujete poradiť? 0910 810 020
Doručenie zadarmo pri nákupe nad 60€. Nepremeškajte zľavu.
Vypredané

Káva HEALTERN komfort 75g BIO mletá

6.80 

Receptúra Healtern Komfort je navrhnutá tak, aby priniesla človeku pocit komfortu vo viacerých situáciách

Vypredané
Doprava zadarmo:
Pre všetky objednávky nad 60.00 
product-trust-badge
Zaručená bezpečná a spoľahlivá platba

Description

Ako prvé sa podieľa na podpore imunitného systému, vďaka účinkom nátržníka husieho. Ten má antibakteriálne a protizápalové vlastnosti, ktoré sú užitočné najmä v obdobiach náročných pre našu obranyschopnosť (jar, jeseň, Covid-time…).

Štúdie naznačujú, že najužitočnejšími látkami tejto byliny sú Ellagitanín a triterpenoidy. Práve vďaka nim bylina javí hepatoprotektívne vlastnosti, ochrannú funkciu pred poškodením buniek od voľných radikálov a tiež nesie ochranné vlastnosti pred poškodeniami spôsobenými oxidatívnym stresom.

Pre ženy je Healtern Komfort ideálnym spoločníkom v období pred a počas menštruácie. Táto bylina napomáha tlmiť bolesť a stará sa o všeobecný komfort ženy počas svojich dní.

V prípade podráždenia hrdla a hlasiviek hrá svoju hlavnú úlohu v tomto kávovom nápoji yzop lekársky, ktorý dokáže priniesť ústnej dutine, hltanu aj hlasivkám úľavu.

Vyskúšajte tohto usilovného asistenta na ceste k vášmu komfortu!

Popis

Healtern Specialty coffee je unikátom vo svete kávy. Kolumbijská BIO káva z plantáží v regióne Sierra Nevada de Santa Marta, nachádzajúcich sa vo výške 1650 m n. m. je obohatená o BIO byliny, ktoré nájdeme v atlasoch liečivých rastlín.

Výnimočná bylinná zmes dodáva lahodnej káve pridanú hodnotu a jej konzumácia sa stáva skutočným zážitkom.

Chuť

Základom chuti Healtern Specialty coffee je lahodná chuť BIO kávy 100% arabica z Kolumbie. Má príjemnú vyváženú chuť s intenzívnou dochuťou. Možno v nej nájsť tóny červeného jablka, vanilky, karamelu, sušienok či bylín.
Bylinná zmes z yzopu a nátržníka robí chuť kávy Colombia Excelso ešte jemnejšou. Je príjemná a sladkastá, kyslosť je v tomto druhu minimálna. V dochuti a dlho po konzumácii prevládajú obľúbené horkasté kávové tóny. Jej dúšok vám môže priniesť aj závan čerstvo pokosenej lúky s vôňou kvetov.

Účinky

Nátržník husí podporuje imunitný systém, má antibakteriálne a protizápalové vlastnosti. Okrem toho prispieva k menštruačnému komfortu, disponuje účinkami na zníženie bolesti pred a počas menštruácie. Yzop lekársky má navyše upokojujúci účinok na oblasť ústnej dutiny, hrdla, hltanu a hlasiviek.

Nezabúdajte na dôležitosť pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.

Zloženie

Zloženie: BIO káva pražená zrnková arabica 99,5 %, BIO extrakt z bylín 0,5 % (yzop lekársky, nátržník husí)

SKLADOVANIE

Skladujte v suchu. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Odporúčame skladovať v pôvodnom uzatvárateľnom obale.