Potrebujete poradiť? 0910 810 020
Doručenie zadarmo pri nákupe nad 60€. Nepremeškajte zľavu.

Káva HEALTERN myseľ a nálada 250g BIO mletá

15.60 

Predovšetkým vďaka ženšenu je tento nápoj veľmi nápomocný pri prácach mentálneho charakteru, vyžadujúcich hlavne sústredenie, pozornosť, pamäť, koncentráciu alebo kreativitu. Má schopnosť udržať využiteľnosť fyzických a psychických schopností človeka aj počas stavov vyčerpania a straty koncentrácie. Ženšen má navyše funkciu adaptogénu, tzn. organizmu napomáha vyrovnať sa s nepriaznivými podmienkami a vplyvmi z okolia. Zvyšuje jeho obranyschopnosť a dodáva mu vitalitu

Na sklade
Doprava zadarmo:
Pre všetky objednávky nad 60.00 
product-trust-badge
Zaručená bezpečná a spoľahlivá platba

Description

Prítomnosť fyziologicky aktívnych látok v bylinách pozitívne pôsobí na tvorbu serotonínu – hormónu dobrej nálady. Okrem toho majú schopnosť eliminovať podráždenosť človeka a dopomôcť mu veci riešiť v pokoji. Valeriána navyše v každodennom rušnom živote pomáha zabezpečiť mentálnu pohodu aj počas chvíľ napätia a stresu. Prispieva tiež k optimálnej psychickej relaxácií.

Vo večerných hodinách nápoj pomocou medovky a levandule či ľubovníka pomáha normalizovať zaspávanie a vedie k plnohodnotnému prirodzenému spánku.

Healtern Myseľ & nálada je ideálna voľba pre ťažkú mentálnu prácu. Stavy mentálneho vyčerpania, pocity úzkosti a napätia neznámeho pôvodu, ale aj stavy celkového nepokoja sa vďaka sile troch či štyroch bylín môžu ľahko stať minulosťou.

Prajete si vyskúšať tohto veselého asistenta na život v 21. storočí?

Popis

Healtern Specialty coffee je unikátom vo svete kávy. Kolumbijská BIO káva z plantáží v regióne Sierra Nevada de Santa Marta, nachádzajúcich sa vo výške 1650 m n. m. je obohatená o BIO byliny, ktoré nájdeme v atlasoch liečivých rastlín.

Výnimočná bylinná zmes dodáva lahodnej káve pridanú hodnotu a jej konzumácia sa stáva skutočným zážitkom.

Chuť

Základom chuti Healtern Specialty coffee je lahodná chuť BIO kávy 100% arabica z Kolumbie. Má sladkastú vyváženú chuť s intenzívnou dochuťou. Možno v nej nájsť tóny červeného jablka, vanilky, karamelu, sušienok či bylín.

V kombinácii s bylinnou zmesou pre druh Myseľ & nálada tvorí jedinečnú chuť kávy s miernym začiatkom a len veľmi jemnou ovocnou kyslosťou. Chuť sa po prvom kontakte s chuťovými receptormi mení, je intenzívnejšia. V dochuti cítiť závan bylín alebo korenia. Intenzívna horkastá kávová chuť, ktorú mnohí z vás tak milujú, ostáva v ústach ešte dlho po konzumácii.

Doprajte si niečo výnimočné!

Mletá

Ženšen prispieva k optimálnej mentálnej a kognitívnej aktivite. Podporuje pamäť, prispieva k udržaniu fyzických a psychických schopností v prípade únavy, vyčerpania alebo straty koncentrácie. Pomáha podporovať vitalitu a prispieva k správnej a prirodzenej obranyschopnosti. Valeriána pomáha k lepšiemu zvládaniu stresov v rušnom živote a prispieva k mentálnej pohode. Ľubovník prispieva k emocionálnej rovnováhe a pomáha udržiavať pozitívnu náladu. Rovnako prispieva k optimálnej relaxácii a zdravému spánku.

Lahodná zmes kávy a bylín je tak skvelým asistentom pri mentálne náročnej práci.

Nezabúdajte na dôležitosť pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.

Zrnková

Ženšen prispieva k optimálnej mentálnej a kognitívnej aktivite. Podporuje pamäť, pomáha k udržaniu fyzických a psychických schopností v prípade únavy, vyčerpania alebo straty koncentrácie. Pomáha podporovať vitalitu a prispieva k správnej a prirodzenej obranyschopnosti. Valeriána pomáha k lepšiemu zvládaniu stresov v rušnom živote a prispieva k mentálnej pohode. Medovka prispieva k dobrej nálade a optimálnej relaxácii, levanduľa pomáha udržiavať zdravý spánok.

Lahodná zmes kávy a bylín je tak skvelým asistentom pri mentálne náročnej práci.

Nezabúdajte na dôležitosť pestrej a vyváženej stravy a zdravého životného štýlu.

Zloženie

Mletá

BIO káva pražená mletá arabica 99 %, BIO zmes bylín 1 % (všehojovec ázijský – ženšen, valeriána lekárska, ľubovník bodkovaný)

Zrnková

BIO káva pražená mletá arabica 99,5 %, BIO zmes bylín 0,5 % (všehojovec ázijský – ženšen, valeriána lekárska, levanduľa úzkolistá, medovka lekárska)

SKLADOVANIE

Skladujte v suchu. Chráňte pred priamym slnečným žiarením. Odporúčame skladovať v pôvodnom uzatvárateľnom obale.