Potrebujete poradiť? 0910 810 020
Doručenie zadarmo pri nákupe nad 60€. Nepremeškajte zľavu.
Vypredané

Cvrčky chrumkavé – Chili a Lime 20g

4.45 

Zdravá a chutná desiata v podobe ochutených sušených cvrčkov

Vypredané
Doprava zadarmo:
Pre všetky objednávky nad 60.00 
product-trust-badge
Zaručená bezpečná a spoľahlivá platba

Description

Výzva, zdravá desiata aj netradičné spestrenie večera. To všetko sú chrumkavé cvrčky v príchuti Bacon & Mustard. Perfektne sa hodia na doplnenie bielkovín na cestách aj ako netradičný darček pre vášho kamaráta. Doprajte si zdravú a výživnú desiatu v podobe pražených chrumkavých cvrčkov Grig v naturálnom aj korenenom variante. Toto jedlo budúcnosti je nutričným pokladom, ktorý vám pomôže chutne doplniť kvalitné bielkoviny aj mikroživiny ako vápnik či železo.

Vyniká v takmer nulovej produkcii skleníkových plynov a je v aktuálnej chvíli najefektívnejším zdrojom proteínu na svete.

Cvrčky si môžete vziať so sebou na párty ako neopozeraný snack. Vysoký obsah proteínov oceníte po návšteve fitka. Alebo si jednoducho kedykoľvek na výlete alebo aj doma pri telke môžete užiť zdravšiu alternatívu klasických zemiačikov. Nech je to akokoľvek, vyberajte rýchlo, skôr ako odskáču preč.

Výhody chrumkavých cvrčkov: zdravá a nutrične vyvážená desiata ideálna po športe, k telke aj na párty s vysokým obsahom bielkovín vyrobené z prirodzene bezlepkových surovín

Zloženie:

Chilli a limetka: Cvrčky domáce (Acheta domesticus) 90%, zmes korenia: dextróza, soľ, cukor, srvátka, feferónka jalapeňo, zemiaková vláknina, feferónky, paprika, regulátor kyslosti (E330), cibuľa, extrakt, prírodná aróma zeleného citrónu. Kyslá smotana a cibuľa: Cvrčky (Acheta domesticus) 90%, zmes korenia: soľ, dextróza, srvátka, cibule, cesnak, regulátory kyslosti (E270, E330), korenie, aróma. Rajčina a bazalka: Cvrčky domáce (Acheta domesticus) 90%, zmes korenia: cukor, soľ, maltodextrin, dextróza, regulátory kyslosti (E270, E330), rajčiny, zemiaková vláknina, korenie, cesnak, cibuľa, extrakt z korenín (paprika, bazalka), protispekavá látka (E551), aróma. Med a horčica: Cvrčky (Acheta domesticus) 90%, zmes korenín: dextróza, soľ, maltodextrin, regulátory kyslosti (E270, E330), cibuľa, cesnak, med, ocot, horčičné semienko, aróma, extrakt z korenín (kurkuma). Slanina a horčica: Cvrčky (Acheta domesticus) 90%, zmes korenia: dextróza (kukurica), soľ, maltodextrin (kukurica, zemiaky), regulátory kyslosti (E270, E330), cibuľa, cesnak, slaninový prášok, modifikovaný škrob, ocot, horčičné semienka, emulgátory (E472a, E433), aróma, extrakt korenia (kurkuma), korenie. Morská soľ: Sušené cvrčky domáce (Acheta Domesticus) 91%, alpská soľ 9%. Natural: Sušené cvrčky (Acheta Domesticus) 100%.